marți, 3 februarie 2009

4 din 4

Cam asa suna un alt joc blogaresc - 4 din 4. Consta in postarea pozei numarul 4 din folderul cu poze numarul 4 din calculatorul personal. Ca sa fie si mai interesant trebuie sa si scrii cateva vorbe despre poza respectiva si sa continui jocul ca pe o leapsa ;)

So... asta este 4 din 4 la mine... :)) Total nereprezentativa poza, eu nu fac flotari... eu nici macar nu prea merg pe jos dapoi sa fac flotari :)) Eram la bazinul semiolimpic al UPT la TH-ul organizat de LigaAC. TH pe care impreuna cu Claudia si Ionut l-am castigat desi am pornit cu stangul... si asta din cauza mea si a lui Ionut ca nu am fost in stare sa inotam :)) Ne-a salvat fundul Claudia, cu acest prilej iti multumesc inca o data si imi cer scuze pentru situatie. Friends for ever! ;)
Acum detalii tehnice despre poza: aparat cu care a fost facuta - FUJIFILM FinePix S6500fd, data la care a fost facuta - 5 mai 2008, rezolutia 6MP - 2848x2136, marime 1.44 MB. Probabil aceste date nu interesau in mod particular dar mi s-a parut interesant sa le public :))
Provoc mai departe pe Laura, PeLLe mic si PeLLe MARE sa intre in "hora" :P

1 comenturi:

Valentin spunea...

si poza e facuta de mine :D